Våra koncept
Ett kök många konceptVi är stolta över att ha en portfölj fylld av koncept för varje smak, önskemål och tillfälle med de bästa produkterna och den högsta kvaliteten för att uppfylla varje efterfrågan.

Burgare

Smäsh

Föreställ dig ett riktigt bra hamburgerkött, med krispig stekyta. Tänk dig att burgaren täcks av massor med god smält ost, krispig sallad och himmelska dressingar. Och lägg sedan in alltsammans i ett fluffigt briochebröd. Et voila! Den perfekta Smäsh-burgaren är här för att Smäsha din hunger.
Dirty fries

FryMeUp

Det senaste inom guilty pleasure! För den här måltiden behövs inga silverbestick, den passar betydligt bättre att äta med fingrarna på gammalt hederligt vis. Välj vilket protein du önskar och komplettera med såser, grönsaker och krispiga pommes.
Mexikanskt

El Burro Hermoso

Med autentisk, mexikansk kryddning och färska grönsaker bjuder vi på en smakexplosion som du sent ska glömma!
Indian

Tikka Masala

Här är en rätt som gör även den mest kräsna belåten. En klassvinnare sedan uppkomsten 1973. Vår Tikka Masala tillagas på klassiskt vis med en härlig blandning av kryddor och tomatsås. Med färska ingredienser har vi skapat en helt unik och smakrik Tikka Masala.
Friterad Kyckling

Cheeky Chicken

Varför kallas den Cheeky Chicken? Jo, först och främst för att den är lite busig! Den har allt och lite till av det du kan förvänta dig av en perfekt friterad kyckling. Det är en av de där maträtterna som får dig att stanna upp en stund. Och dessutom, och ännu viktigare, för att den är så makalöst god. Lägg till en av våra läckra sidorätter och din gom kommer inte fatta vad som egentligen hände!
Dumplings

The Dumplings Box

Aldrig har den asiatiska kontinenten smakat så gott! Vår Dumpling Box bjuder på de klassiska, asiatiska smakerna fast med en modern twist. Därmed är den ett måste för alla som älskar äkta matlagning. Vi använder enbart de färskaste ingredienserna när vi gör våra dumplings, och du kan välja mellan tre olika fyllningar som alla serveras med glasnudlar eller coleslaw. Toppas med koriander, rostade sesamfrön och ett urval härliga såser.

Utöka din restaurang med våra koncept

Maximera effektiviteten i köket och tjäna pengar även under lugnare tider. Samma personal, samma kök, samma utrustning, men extra inkomster. Vad väntar du på?Unknown block type "undefined", specify a component for it in the `components.types` prop

Så tycker våra partners
Du är i gott sällskap