Våra varumärken
Ett kök många varumärken

Vi kan stolt säga att har vi en portfölj fylld med varumärken som möter varje smak, varje begär, för varje tillfälle, med de bästa produkterna
och den högsta kvaliten för att möta alla krav.

Burgare

Smäsh

Föreställ dig en riktigt bra hamburgarekött, med krispig stekyta. Tänk dig nu att den är omgiven av massor av god smält ost, krispig sallad och himmelska dressingar. På det läggs allt i ett fluffigt briochebröd. Et voila! Den perfekta Smäsh-burgaren är här för att Smäsha din hunger.
Dirty fries

FryMeUp

Det senaste inom guilty pleasure. Du kommer inte behöva damma av silverbesticken för denna måltid! Välj vilket protein du önskar och komplettera med såser, grönsaker och pommes.
Mexikanskt

El Burro Hermoso

Vår mexikanska coleslaw är det perfekta komplementet till en klassisk burrito. Med autentisk, mexikansk kryddning och färska grönsaker bjuder vi på en smakexplosion som du sent ska glömma!
Indian

Tikka Masala

Här är en rätt som gör även den mest kräsna belåten. En klassvinnare sedan uppkomsten 1973. Vår Tikka Masala tillagas på klassiskt vis med en härlig blandning av kryddor och tomatsås. Med färska ingredienser har vi skapat en helt unik och smakrik Tikka Masala.
Friterad Kyckling

Cheeky Chicken

Varför heter det Cheeky Chicken? Jo, först och främst, för att det är flirtigt. Den har allt och lite till av vad din förväntan på vad friterad kyckling är. Det är den typ av maträtt som får dig att stanna upp en stund. För det andra, och kanske viktigaste, det är makalöst gott! Addera en av våra sides och du kommer gala som en tupp!
Dumplings

The Dumplings Box

Den asiatiska kontinenten har aldrig smakat så gott! Vår Dumpling Box innehåller de klassiska, asiatiska smakerna med en modern twist. Vi använder bara de färskaste ingredienserna och du kan välja mellan tre olika fyllningar som serveras med glasnudlar eller coleslaw. Toppas med koriander, rostade sesamfrön och ett urval av härliga såser.

Vill du ha vårt varumärke på din restaurang?

Öka effektiviteten och maximera kökstiden samtidigt som du ökar intäkterna. Samma personal, samma kök, samma utrstning men ändå mer pengaflöde. Nyfiken på att prova?Unknown block type "undefined", specify a component for it in the `components.types` prop

Så tycker våra partners
Du är i gott sällskap