Bli vår partner

Vi älskar mat och kvalitetsråvaror. De innovativa, förstklassiga rätterna från våra virtuella restaurangkoncept smakar fantastiskt och ger dig det försprång du behöver för att sticka ut bland konkurrenterna. Och sa vi förresten att det är helt gratis att komma igång och att du kan räkna med över 10 000 kronor i extra intäkter inom bara fyra veckor efter att du registrerat dig?

Bli en del av revolutionen
Få ut det mesta av leveransmarknaden

Kom med i ett nytt spännande affärssamarbete. Med våra beprövade och testade recept kan dina kunder avnjuta våra läckra, förstklassiga rätter om mindre än fyra veckor.

Vad vi kan göra för dig
Där andra kompromissar, digitaliserar vi

Ta din restaurangverksamhet till nästa nivå. Med våra innovativa digitala lösningar kan du öka försäljningen och effektiviteten samtidigt som du håller kundnöjdheten på topp. När det kommer till restaurangverksamhet finns det ingen anledning att kompromissa.

Inför partnerskapet

Vi analyserar ditt kök, din utrustning och dina konkurrenter för att fastställa vilket/vilka av våra koncept som passar dig bäst.

Onboarding

Dra nytta av det breda kunnandet hos våra skickliga branschexperter, vår omfattande leveranskedja, en mängd olika menyer och virtuell utbildning.

Tech-lösning

Byt ut alla dina befintliga terminaler mot bara en surfplatta. Med vår omfattande tekniska lösning har du all tänkbar försäljningsdata till hands.

Vi finns här för dig

När du blir en EATABLE-partner finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig på alla tänkbara sätt. Vi är måna om din framgång, eftersom din framgång är vår framgång.

Det här behöver du
Ligg steget före dina konkurrenter

Vi utökar alltid våra menyer och experimenterar med nya koncept. Våra befintliga EATABLE-partner tjänar i genomsnitt imponerande 10 000 kronor varje vecka på sin försäljning tack vare samarbetet med oss.Ditt kök

Oavsett om din restaurang ligger mitt i stan eller på landet, om det är en liten pizzeria eller ett stort hotell, är köket själva navet för din verksamhet. Vi genomför en ingående kartläggning för att hitta det / de koncept som passar perfekt för dig, ditt kök och ditt läge.

Din personal

Vi ser självklart till att din personal får den upplärning de behöver för att förbereda, tillaga och förpacka maten. Vi följer också upp med ytterligare utbildning för att se till att din mat tillagas och hanteras säkert och korrekt.

Din befintliga köksutrustning

Du behöver inte oroa dig över att behöva köpa in en massa ny dyr utrustning. Våra koncept är utformade för att passa alla typer av kök och restauranger. Du kan alltså lugnt fortsätta använda den utrustning du redan har.

Kvalitétskrav

Vi är fast beslutna om att erbjuda våra kunder mat av högsta kvalitet. En nöjd kund är en återkommande kund – det vet vi alla – och vi är säkra på att du, precis som vi, strävar efter högsta standard och rätter av yttersta toppkvalitet.

Så tycker våra partners
Du är i gott sällskap

Börja nu. Gå live inom 4 veckor.

Missa inte denna lönsamma affärsmöjlighet. Vi har redan över 70 franchisetagare runt om i Sverige och detta är bara början. Med vårt erfarna team bakom ryggen kan du vara säker på att vara i goda händer.

Det är gratis

Vi har inga startkostnader. Kontakta oss och påbörja din resa.

10+

extra beställningar om dagen.

SEK 10 000+

extra i omsättning varje vecka, med det kök och den personal du redan har.

4 veckor

tills du är igång och kan börja ta emot beställningar.