Bli partner

Vår mat är innovativ, andas kvalité och smakar förstås fantastiskt. Just nu har vi sex olika varumärken där varje enskilt koncept har sin egen identitet och ursprung.

Anslut dig till revolutionen
Tjäna på leveransbranschen

Kom igång med försäljningen inom fyra veckor. Vår utgångspunkt är kvalitet och lönsamhet, för dig och för oss, och vi har därför tagit hänsyn till allt från råvarukostnader till tillagningstider, hur mycket förberedelse som krävs och förstås smak och kvalité. En nöjd slutkund är en återkommande kund!

Vi erbjuder
Digitalisering av restaurangbranschen

Oavsett vad för typ av restaurangverksamhet du driver i dagsläget så kan vi hjälpa dig att öka din omsättning. Det kan vara att du vill expandera, komma ur en svacka eller om du precis ska starta din verksamhet.

Innan partnerskap

Vi analyserar ditt kök, din utrustning, ditt närområde och din konkurrens. På så vis tar vi reda på vilket av våra koncept som passar dig bäst och ger dig störst lönsamhet.

On boarding

Vårt team bestående av branschexperter kommer se till att du på ett smidigt sätt kan komma igång med försäljningen inom fyra veckor. De förser dig med en färdig leveranskedja, alla menyer och virtuell upplärning.pply chain, and make your restaurant live within 4 weeks.

Tech-lösning

Vi har byggt ett heltäckande tech-system som kommer ersätta alla dina befintliga beställningsterminaler och plattor. Framöver behöver du endast en som samlar alla dina beställningar! Denna ger dig dessutom all data du kan behöva. Exempelvis försäljningssiffror, lönsamhetskalkylator och annan statistik är endast ett knapptryck bort.

Vi finns här för dig

När du har kommit i gång med din försäljning så finns vi fortfarande kvar bara ett samtal bort. Vi hjälper dig fortsatt med uppföljning kring recensioner och vid behov en ytterligare genomgång, allt för att öka din försäljning.

Det här behöver du
Att ligga före konkurrensen

Våra befintliga partners omsätter i genomsnitt 10 000kr i veckan genom vårt samarbete och vi har tagit fram en helhetslösning för dig som framtida partner så att även du kommer igång så snabbt som möjligt.

Ditt kök

Oavsett om du har din restaurang inne i centrum eller ute på landsbygden, om det är en liten pizzeria eller stort hotell, har vi sett till att det finns ett koncept för just dig!

Din personal

Vi ser självklart till att din personal får den upplärning de behöver. Vi lär dem förberedning, tillagning och paketering. Vid behov gör vi en uppföljning.

Din nuvarande köksutrustning

Du behöver inte bekymra dig över att köpa in en massa ny utrustning. Våra koncept är framtagna med dig i åtanke och de ska vara lätta att lära och montera. Ett enkelt kök räcker gott.

Kvalitétskrav

Vi lever och andas (och äter) mat! Vi vill att våra partners följer vår standard och vårt mål, att leverera toppkvalité till våra kunder.

Så tycker våra partners
Du är i gott sällskap

Varför du ska samarbeta med oss?

Idag har vi över 70 stycken franchisetagare över hela Sverige. Och vi har precis börjat! Bli en del av vår gemensamma resa och öka din omsättning.

Det är gratis

Vi har inga uppstartskostnader. Kontakta oss och påbörja resan!

10+

extra beställningar om dagen.

SEK 10 000+

extra i omsättning per vecka, utan att ändra på ditt kök eller anställa fler.

4 veckor

tills du är igång.